1
Udløbet
2
Udløbet
3
Udløbet
4
Udløbet


Konkurrencebetingelser - Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Facebook.

Konkurrencebetingelser

Hvordan deltager du?
For at deltage skal du besvare et spørgsmål samt indtaste dit navn og din emailadresse. Det er ikke et krav at du deler konkurrencen for at deltage. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Hvem kan deltage?
Konkurrencen er åben for alle personer bosiddende I Danmark, som er fyldt 13 år ved konkurrencens start og som har en Facebook profil. Medarbejdere hos boynq og deres familiemedlemmer og husstande kan ikke deltage I konkurrencen. Deltagere med en falsk Facebook profil, eller på anden vis forsøger at manipulere med konkurrencen afvises deltagelse her.

Hvem vinder?
Ved hver konkurrence udtrækkes der en eller flere vindere. Den enkelte vinder får besked pr. email, og bliver ved samtykke offentliggjort på boynqs Facebook side. Hører vi ikke fra vinderen senest 14 dage efter afsendelse af vinder-email udloddes gevinsten I en ny konkurrence på et senere tidspunkt.

Hvad skal du i øvrigt vide?
boynq afholder de lovpligtige præmieafgifter, som konkurrencen udløser. Læs mere om disse afgifter på skat.dk. Facebook er ikke involveret i konkurrencen, hverken i form af administration, sponsorat eller på anden vis.

Denne konkurrence er udløbet

Prøv eventuelt om du kunne være heldig med en af de andre låger. :-)

Denne konkurrence er endnu ikke aktiv

Prøv eventuelt om du kunne være heldig med en af de andre låger. :-)